Vijesti

30.09.2021.
DANAS SAN U ĐIRU: Svjetski dan hodanja '21.
U Pirovcu će info-punkt biti postavljen ispred turističke agencije "Makirina turist" u centru mjesta, a start
same rute organiziran je na Trgu Rudina.
U nedjelju, 3. listopada bacite đir do Pirovca, Jezera, Betine, Murtera, Tribunja ili Zlarina i sudjelujte u „Svjetskom danu hodanja '21.“. Organizatori događaja pobrinuli su se da kroz zanimljive ture različitog karaktera upoznate prirodnu i kulturnu baštinu ovog dijela županije. Rana  jesen kao stvorena je za upoznavanje nekih od najljepših dijelova Šibensko-kninske županije i to šetnjom. Osim toga, ovogodišnje izdanje ima i dodatnu humanitarnu notu jer ćete sudjelujući moći doprinijeti odlasku na liječenje u SAD djevojčice Kiare Goršić koja boluje od zloćudnog tumora na mozgu te preuzeti svoj primjerak promotivne majice s natpisom „Danas san u điru“.
Početak događaja u svakom mjestu predviđen je za 10:00 sati kada će vas na posebnim info-punktovima u organizaciji turističkih zajednica dočekati njihovi informatori i upoznati s turama na koje se možete uputiti, kao i o načinima na koje možete sudjelovati u prikupljanju pomoći za Kiaru.

U Pirovcu će info-punkt biti postavljen ispred turističke agencije "Makirina turist" u centru mjesta, a start same Beach walk ture organiziran je na Trgu Rudina u 10:00 sati. U 14:30 sati na info-punktu biti će upriličena zakuska za sve sudionike.

Više informacija o turama i ostalim pojedinostima događaja u posebnom Facebook događaju: https://fb.me/e/e2ogr1om8

Apps

Blog