Vijesti

26.05.2015.
Dodjeljene prve potvrde o pohađanju tačaja osnova ugostiteljskog posluživanja
Turistička zajednica općine Pirovac organizirala je, u suradnji sa Turističko-ugostiteljskom školom u Šibeniku, tečaj osnova ugostiteljskog posluživanja.
Turistička zajednica općine Pirovac organizirala je, u suradnji sa Turističko-ugostiteljskom školom u Šibeniku, tečaj osnova ugostiteljskog posluživanja. Tečaj se odvijao kroz travanj i svibanj u Caffe baru More koji se nalazi u Marini Pirovac. Tečaj su vodili konobari specijalisti gospođa Renata Polegubić Vlaše, dipl.oec i gospodin Nikola Nimac, dipl.oec, ujedno provesori u Turističko - ugostiteljskoj školi Šibenik. 

"Tečaj je osmišljen sa ciljem povećanja kvalitete ugostiteljske usluge u općini Pirovac što u konačnici doprinosi kontroli doživljaja posjetitelja. Ovog ljeta planiramo objaviti natječaj za najboljeg konobara kojeg će izabrati stručna komisija, a nagrada će biti putovanje za dvije osobe. Sljedeće godine nastavit ćemo sa tečajem, naravno naprednim za ovogodišnje polaznike, a osnovnim za nove polaznike. Ovim putem se zahvaljujemo caffe baru More što su nam ustupili svoje prostorije. Suradnja sa profesorima i Turističko - ugostiteljskom školom je bila izvrsna te se zahvaljujemo njima i ravnateljici gospođi Senki Dodig i radujemo se budućoj suradnj", rekao je direktor Turističkog ureda Igor Meić

Apps

Blog