Vijesti

05.04.2019.
4. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA U VODICAMA
4. Regionalni forum obiteljskog smještaja održati će se dana 10. travnja 2019. s početkom u 10,00 sati, u hotelu Olympia u Vodicama.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 4. Regionalni forum obiteljskog smještaja (FOS) koji će se, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i suorganizatora Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, održati u srijedu, 10. travnja, od 10,00 do 16,00 sati u Kongresnoj dvorani hotela Olympia u Vodicama.

Forum obiteljskog smještaja tradicionalno je najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača.

Panelom će se obuhvatiti niz institucionalnih tema zanimljivih i korisnih iznajmljivačima, poput promjene i novosti u zakonodavstvu, a biti će predstavljene i jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača, te unapređenje kvalitete smještaja u domaćinstvu.

Na dinamičan i interesantan način predstaviti će se trendovi i alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja projektom TZ Šibensko-kninske županije "Like home". Posebno izdvajamo i prezentacije digitalnog marketinga, te prednosti rada s putničkim agencijama. Uz primjere dobre prakse, nastojati ćemo pružiti dodatna znanja i vrijednosti, te predložiti izletničku ponudu koju možete preporučiti svojim gostima prilikom boravka u našoj županiji, uz neizostavan posjet morskim putem kroz predivan kanal Sv. Ante UNESCO-ovoj zaštićenoj tvrđavi Sv. Nikole.

Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret privatnih iznajmljivača Šibensko-kninske županije... – dođite i uspješno započnite turističku godinu!

Napominjemo da je sudjelovanje na FOS-u besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta u dvorani molimo da svoj dolazak potvrdite popunjavanjem online prijavnice.

Program FOS-a preuzmite u nižem dijelu poziva.


Program 4. FOS-a u Vodicama

Apps

Blog