Kutak za članove

05.05.2021.
Informacije o testiranjima na COVID-19 u Šibensko-kninskoj županiji

(EDIT: 21.06.2021.)

Osim navedenog punkta Poliklinike Lux, koji smo zbog pojačanog prometa i vikend smjene gostiju organizirali petkom, testiranje se može obaviti i u Ambulanti Pirovac, svaki radni dan, za vrijeme radnog vremena ambulante. Radno vrijeme ambulante dostupno je na https://pirovac.hr/wp-content/uploads/2019/08/radno_vrijeme_ambulante.pdf.

(EDIT 14.06.2021. )

U suradnji s privatnom poliklinikom Lux, na terasi restorana Malo misto u Pirovcu, od 18. lipnja 2021. biti će postavljeni punktovi za testiranje na COVID-19.
Testiranje će se vršiti svaki petak od 16,00 - 18,00 sati na terasi restorana Malo misto u Pirovcu, a biti će omogućeno testiranje PCR testom ili brzim antigenskim testom.
Preporučena je prethodna prijava za testiranje navedenoj poliklinici na poliklinika.lux@gmail.com, kako bi se moglo adekvatno organizirati vrijeme za testiranje svakog pojedinog gosta, te kako bi se izbjegle gužve. Možete preuzeti dokument "Epidemiološki upitnik" na dnu ove stranice, te ga ispuniti i ponijeti sa sobom na lokaciju za testiranje. Na ovaj će se način što je više moguće skratiti vrijeme obrade svakog pojedinog gosta (ispitanika).

Kontakt Poliklinike Lux:
Tel: +385 (0)91 951 7484 , Email: poliklinika.lux@gmail.com

-----------------------------------------

Ukoliko je gostima prije povratka u matičnu zemlju potreban PCR test, uzimanje uzoraka provodi se ispred montažnog objekta postavljenog na parkingu između OHBP OB Šibensko-kninske županije i Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, Matije Gupca 74 u Šibeniku, radnim danom od ponedjeljka do petka prema ranije zakazanom terminu.

Nalaz se završava najkasnije u roku od 48 sati od dana uzorkovanja, a najčešće je gotov isti dan (u popodnevnim satima). Nalaz se po završetku pretrage šalje na e-mail osobe koja je testirana, te je dostupan na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Potrebno je ispuniti priloženu narudžbenicu i poslati je na e-mail narudzba.covid@zzjz-sibenik.hr. Točan termin dolaska na uzorkovanje za testiranje dodjeljuje osoblje Zavoda zaduženo za naručivanje, a najkasnije do 15:00 h dan prije dana uzorkovanja. (Kontakt br. Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ  091/4341-208)

Više na:

1. Testiranje osoba kojima je potrebna potvrda o testiranju na SARS-CoV-2 – Zavod za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije (zzjz-sibenik.hr)

Ukoliko je gostima dovoljan BAT (brzi antigenski test), osim ovog punkta kod šibenske bolnice, mogu se za testiranje obratiti i u Polikliniku Affidea Vita (Matije Gupca 93, Šibenik, 022312644) ili Polikliniku Analiza (Ante Šupuka 10, Šibenik, 022310663).


Za više korisnih informacija vezanih uz COVID-19 uvjete za turiste posjetite https://www.tz-pirovac.hr/hr/info/novost/72/covid-19-aktualnosti-i-savjeti-za-putnike.

Narudžbenica za testiranje na COVID-19
Epidemiološki upitnik

Apps

Blog