Kutak za članove

20.06.2021.
COVID-19 Lokacije za testiranje u Pirovcu
U suradnji s privatnom poliklinikom Lux, na terasi restorana Malo misto u Pirovcu, od 18. lipnja 2021. postavljen je punkt za testiranje na COVID-19.
Testiranje se vrši svaki petak od 18,00 - 20,00 sati na terasi restorana Malo misto u Pirovcu, a omogućeno je testiranje PCR testom ili brzim antigenskim testom.
Preporučena je prethodna prijava za testiranje navedenoj poliklinici na poliklinika.lux@gmail.com, kako bi se moglo adekvatno organizirati vrijeme za testiranje svakog pojedinog gosta, te kako bi se izbjegle gužve. Možete preuzeti dokument "Epidemiološki upitnik" na dnu ove stranice, te ga ispuniti i ponijeti sa sobom na lokaciju za testiranje. Na ovaj će se način što je više moguće skratiti vrijeme obrade svakog pojedinog gosta (ispitanika).

Kontakt Poliklinike Lux:
Tel: +385 (0)91 951 7484 , Email: poliklinika.lux@gmail.com

Osim navedenog punkta Poliklinike Lux, koji smo zbog pojačanog prometa i vikend smjene gostiju organizirali petkom, testiranje se može obaviti i u Ambulanti Pirovac, svaki radni dan, za vrijeme radnog vremena ambulante. Radno vrijeme ambulante dostupno je na https://pirovac.hr/wp-content/uploads/2019/08/radno_vrijeme_ambulante.pdf.

Poliklinika Lux Epidemiološki upitnik

Apps

Blog