Vijesti

11.03.2024.
POZIV NA DVODNEVNU EDUKACIJU ZA IZNAJMLJIVAČE PRIVATNOG SMJEŠTAJA, 20.-21.03.2024., KINO DVORANA PIROVAC
Program edukacija organiziran je u dva stručna modula, a namijenjene su svima onima koji se žele cjelovito informirati u dijelu koji se odnosi na aktualne financijske i nefinancijske obveze, strateško određivanje cijena, efikasne marketing alate i ciljano oglašavanje, odnosno sve one koji žele uspješno i samostalno voditi poslovanje svog smještajnog objekta.
Turistička zajednica općine Pirovac i ove godine organizira besplatne radionice za iznajmljivače privatnog smještaja koji djeluju na prostoru Općine Pirovac.

Radionice će se održati 20. i 21. ožujka u Kino dvorani Pirovac, s početkom u 17:00 i trajanjem do 19:30, uz predviđenu pauzu za kavu, druženje i razmjenu iskustava.

Prvi dan radionice namijenjen je posebno novim iznajmljivačima ili onima koji razmišljaju o početku bavljenja iznajmljivanjem smještaja. Ovdje ćemo detaljno obraditi financijske i administrativne obveze, te novitete za 2024. godinu.

Drugi dan radionice fokusiran je na iskusne iznajmljivače koji žele dodatno unaprijediti svoje znanje. Raspravit ćemo novosti u poslovanju za 2024., formiranje cijena smještajnih jedinica i primjere iz prakse vezane uz marketing i oglašavanje.

Također, drugi dan ćemo prezentirati i sažetak rezultata sezone za Pirovac u 2023., te odgovoriti na pitanje "Tko su naši gosti?".

Molimo vas da najavite svoj dolazak osobno u uredu TZ Pirovac ili putem e-maila info@tz-pirovac.hr najkasnije do 19.03.2024. kako bismo mogli osigurati sve potrebno za sudionike.Program edukacije za iznajmljivače privatnog smještaja, 20. i 21. ožujka 2024., Kino dvorana Pirovac
Obveze iznajmljivača privatnog smještaja u 2024.g.

Apps

Blog