Vijesti

15.05.2018.
OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA KANDIDIRANJE U KLUB KVALITETE OBITELJSKOG SMJEŠTAJA „Like HOME“ – 5. krug (POZOR - rok za podnošenje prijave 25.05.2018.!)
Zbog značaja i specifičnosti privatnog smještaja Šibensko kninske županije, kao i činjenice kako se povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima i podizanjem ukupne razine usluge koju pružamo našim gostima, mogu stvoriti preduvjeti za jačanje, te neizostavno i produženje glavne sezone, objavljen je 5. krug natječaja za prestižni certifikat Like HOME brand! Momementalni su rezultati, kao i projekcijske najave za ovu sezonu izvanredne! Već sad i lokalno stanovništvo, i naši gosti, a posebno privatni iznajmljivači, svjedočimo zavidnom povećanju broja turista. A povećanje turističkog prometa pratimo već od Uskrsa, kao i u ovom dijele godine, te u odnosu na ista razdoblja promatrana u prethodnim godinama, ovi nam rezultati daju vjetar u leđa! No, znamo da možemo i trebamo još više! Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica upravo stoga i pokrenula ovaj projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom „Like HOME“. Uključite se; uskladite tražene minimalne uvjete da biste udovoljili traženim kriterijima iz Poziva, povećajte ako je potrebno i samo kategoriju objekta, te samim time povećajte broj rezervacija, cijenu Vaših usluga (posebno odlučite li se za Luxury Certifikat), te zaključno povećajte financijsku korist od ove djelatnosti!

Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.

Budući da na području Šibensko kninske županije postoji veliki broj kvalitetnih jedinica obiteljskog smještaja, TZ Šibensko kninske županije objavljuje Javni poziv iznajmljivačima za ulazak u klub kvalitete.

Od lipnja 2016. godine provodimo proces certificiranja, te pozivamo sve privatne iznajmljivače koji ispunjavaju kriterije projekta da se prijave s propisanom dokumentacijom do 25. svibnja 2018. g. u lokalnu turističku zajednicu (TZ Pirovac - za privatne iznajmljivače, članove TZ općine Pirovac) i postanu članovi kluba kvalitete „Like HOME“, te time ostvare dodatnu promidžbu putem kanala Turističke zajednice Šibensko kninske županije poput; službenih internetskih stranica, tiskanih materijala, te distribucije putem turističkih sajmova ili prezentacija. Osim prijave u glavni brend Like Home, iznajmljivači imaju mogućnost specijalizacije u 4 podbrenda, i to: City, Bike, Rural i Luxury (luksuzni apartmani) / Luxury Premium (kuće za odmor).

Uz iznajmljivače u projekt, prema određenim kriterijima, mogu ući i male destinacijske agencije, te će se njima dodjeljivati oznaka Like HOME Agency.

Ovaj javni poziv će biti objavljen i na stranicama TZ Šibensko kninske županije – www.dalmatiasibenik.hr 


Like HOME - priopćenje TZ ŠKŽ
Like HOME - o projektu
Like HOME - animacijsko pismo s prijavnicom
Like HOME - city friendly prijavnica
Like HOME - rural friendly prijavnica
Like HOME - bike friendly prijavnica
Like HOME - agency friendly prijavnica
Like HOME - luxury friendly prijavnica

Kalendar događanja

Apps

Blog