Vijesti

03.05.2021.
CIJEPLJENJE PRIVATNIH IZNAJMLJIVAČA
U tijeku je prikupljanje podataka o zainteresiranim osobama/privatnim iznajmljivačima općine Pirovac za cijepljenje protiv bolesti COVID-19.
Podaci se žurno prikupljaju, te se pozivaju svi zainteresirani privatni iznajmljivači općine Pirovac (sa aktivnim rješenjem o odobrenju pružanja usluga smještaja u domaćinstvu u 2021.), da se što prije prijave za cijepljenje putem e-maila info@tz-pirovac.hr, telefona (022466770) ili osobnim dolaskom u turistički ured TZ Pirovac (Ime i prezime, Datum rođenja, Adresa, OIB)
Podaci će se prikupljati do najkasniie 05.05.2021.. Nakon obrade podataka i dostave podataka HZJZ, izraditi će se plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima ili na neki drugi prikladan način. Termini cijepljenja ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje HZJZ, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.
Napominjemo da je spomenuto cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače sa aktivnim rješenjem u 2021. godini.
Unaprijed zahvaljujemo na suradnji kako bismo u ovim vremenima svi zajedno ostali sigurni i osigurali našim gostima siguran boravak u Pirovcu.

Apps

Blog