Vijesti

08.07.2023.
ODGOVORNO LJETOVANJE U PIROVCU
Dragi gosti, dobrodošli u našu oazu mira i ljepote! Pirovac je spreman pružiti vam nezaboravno iskustvo ljetovanja. No, kako biste u potpunosti uživali u svom boravku i osigurali sigurnost, želimo vas upoznati s nekoliko važnih informacija o odgovornom ljetovanju.

  • Zaštita od sunca: nepovoljne sunčeve zrake su često prisutne na našem dijelu prekrasnog Mediterana. Molimo vas da se zaštitite od sunca kako biste izbjegli neželjene opekline. Preporučamo upotrebu kreme za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom, nošenje šešira ili kape, nošenje sunčanih naočala i boravak u hladu tijekom najtoplijeg dijela dana.
  • Vremenska prognoza i upozorenja: Molimo vas da pratite lokalnu vremensku prognozu i informacije o upozorenjima na vremenske pojave. Ukoliko očekujete nepovoljne vremenske uvjete, preporučamo da se pridržavate svih sigurnosnih savjeta i uputa nadležnih tijela kako biste osigurali svoju sigurnost i dobrobit.
  • Oprema na izletima: Ukoliko planirate istraživati naše predivne prirodne ljepote i obližnje otoke, svakako se pobrinite da imate odgovarajuću opremu. Preporučamo nošenje udobne obuće, šešira ili kačketa, lagane odjeće i dovoljno tekućine kako biste ostali hidrirani tijekom izleta. Također, ne zaboravite fotoaparat ili mobilni telefon kako biste zabilježili prekrasne trenutke. Najvažnije – ne zaboravite maksimalno napuniti mobilni telefon ili na duże izlete ponijeti i rezervnu bateriju.
  • Hitna pomoć: Vaša sigurnost nam je izuzetno važna. U slučaju bilo kakve opasnosti, hitne situacije ili potrebe za medicinskom pomoći, broj 112 je broj hitne pomoći kojeg možete pozvati za svaku od ovih nepovoljnih prigoda. Obratite se nadležnim službama u hitnim situacijama kako biste osigurali brzu i učinkovitu pomoć.


Uživajte u svakom trenutku svog boravka u Pirovcu uz odgovorno ljetovanje. Istražite našu prekrasnu obalu, uživajte u ukusnoj hrani i gostoljubivosti lokalnog stanovništva. Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, naša Turistička zajednica uvijek je tu da vam pomogne.


Hvala vam što odabrali Pirovac za vaše ljetovanje. Uživajte u svim čarima koje naše predivno odredište pruža!


Vaša Turistička zajednica općine Pirovac

Odgovorno ljetovanje letak HR
Enjoy your vacation responsibly brochure EN

Apps

Blog