Vijesti

30.07.2019.
PIROVAČKE LJETNE IGRE
Od ove godine počinju nove ljetne igre pod nazivom "PIROVAČKE LJETNE IGRE". U članku pročitajte kad su igre i koja su pravila igara, kako se prijaviti, te sve ostale informacije.
Opširnije
01.06.2019.
JAVNI POZIV za zakup oglasnog prostora za komercijalne oglase na promotivnom materijalu
Turistička zajednica općine Pirovac osigurava organizaciju tiska materijala i organizaciju pripreme za tisak, ostali partneri obvezuju se uplatiti sredstva potrebna za izradu i implementaciju pojedinih oglasa te njihovo tiskanje.
Opširnije
30.05.2019.
Obilježimo zajedno Dan zaštite okoliša!
Zabavno - edukativni program povodom Dana zaštite okoliša
Opširnije
13.05.2019.
3. HRVATSKI RURALNI PARLAMENT; Vodice & Tisno, 20.-23.05.2019.
Ruralni parlament namijenjen je svima koji teže boljitku ruralnih područja, poboljšanju politike ruralnog razvoja te jačanju veza i partnerstva.
Opširnije
26.04.2019.
OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA KANDIDIRANJE U KLUB KVALITETE OBITELJSKOG SMJEŠTAJA „Like HOME“ – 6. krug (POZOR - rok za podnošenje prijave 10.05.2019.!)
Zbog značaja i specifičnosti privatnog smještaja Šibensko kninske županije te činjenice kako se povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima i podizanjem razine usluga mogu stvoriti preduvjeti za jačanje te produženje glavne sezone, Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom „Like HOME“.
Opširnije
05.04.2019.
4. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA U VODICAMA
4. Regionalni forum obiteljskog smještaja održati će se dana 10. travnja 2019. s početkom u 10,00 sati, u hotelu Olympia u Vodicama.
Opširnije
04.03.2019.
PROSLAVA DANA OPĆINE PIROVAC
Općina Pirovac u suradnji sa svim dionicima pripremila je program povodom Dana Općine Pirovac koji će trajati od 22.4. do 30.4.2019.
Opširnije
07.02.2019.
JAVNI POZIV ZA DODJELU POTPORA MANIFESTACIJAMA U 2019. GODINI
Temeljem Odluke Turističkog vijeća, donesene na XIV sjednici održanoj dana 30. listopada 2018. godine, Turistička zajednica općine Pirovac (TZ Pirovac) raspisuje: JAVNI POZIV za prijavu projekata za financijsku potporu u okviru sredstava Plana i programa rada TZ Pirovac za 2019. godinu
Opširnije
06.02.2019.
JAVNI POZIV za kandidiranje prema programu "Potpore događanjima" u 2019. godini
Turistička zajednica Šibensko-kninske županije objavila je Javni poziv za dodijelu potpore događanjima koja će se odvijati u 2019. godini.
Opširnije
15.05.2018.
OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA KANDIDIRANJE U KLUB KVALITETE OBITELJSKOG SMJEŠTAJA „Like HOME“ – 5. krug (POZOR - rok za podnošenje prijave 25.05.2018.!)
Zbog značaja i specifičnosti privatnog smještaja Šibensko kninske županije, kao i činjenice kako se povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima i podizanjem ukupne razine usluge koju pružamo našim gostima, mogu stvoriti preduvjeti za jačanje, te neizostavno i produženje glavne sezone, objavljen je 5. krug natječaja za prestižni certifikat Like HOME brand! Momementalni su rezultati, kao i projekcijske najave za ovu sezonu izvanredne! Već sad i lokalno stanovništvo, i naši gosti, a posebno privatni iznajmljivači, svjedočimo zavidnom povećanju broja turista. A povećanje turističkog prometa pratimo već od Uskrsa, kao i u ovom dijele godine, te u odnosu na ista razdoblja promatrana u prethodnim godinama, ovi nam rezultati daju vjetar u leđa! No, znamo da možemo i trebamo još više! Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica upravo stoga i pokrenula ovaj projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom „Like HOME“. Uključite se; uskladite tražene minimalne uvjete da biste udovoljili traženim kriterijima iz Poziva, povećajte ako je potrebno i samo kategoriju objekta, te samim time povećajte broj rezervacija, cijenu Vaših usluga (posebno odlučite li se za Luxury Certifikat), te zaključno povećajte financijsku korist od ove djelatnosti!
Opširnije

Kalendar događanja

Apps

Blog