Vijesti

30.08.2015.
Dodjeljena nagrada za najboljeg konobara
U Pirovcu u subotu 29. kolovoza 2015. dodjeljena je nagrada za najboljeg konobara turističke sezone 2015. u okviru projekta "zlatna rukavica".
Opširnije
30.08.2015.
Po prvi puta održana Večer pirovačkog stvaralaštva
Sinoć je po provi puta održana manifestacija pod nazivom "Večer pirovačkog stvaralaštva". Manifestacija je okupila kulturno - umjetničke udruge, pjesnike i ostale stvaraoce pirovačkog kraja. Ideja je pri kraju kulturno-zabavnog ljeta prezentirati sve one koji svojim radom i stvaralaštvom doprinose pirovačkoj kulturi. Na pozornicu su se popeli redom Pjevački zbor Sv. Juraj Pirovac, Kulturno-umjetnička udruga Bezdan Pirovac, pjesnik Šime Vukman, Puhački orkestar Pirovac i pjesnik i kantautor Josip Bašić.
Opširnije
24.08.2015.
Po prvi puta održana večer folklora i domaćih slastica
Sinoć je u centru Pirovca po prvi put održana manifestacija "Večer folklora i domaćih slastica". Manifestacija je u organizaciji Kulturno-umjetničke udruge "Bezdan" Pirovac uz potporu TZ Pirovac. Cilj događanja je prezentirati gostima tradicionalne slastice i tradicionalne narodne nošnje i običaje. To je učinjeno na način da su članovi Bezdana na licu mjesta pripravljali slastice u kojima su nakon upoznavanja sa načinom pripreme posjetitelji mogli uživati. Izuzev toga, članovi Bezdana su večer začinili sa neprestanom pjesmom.
Opširnije
19.08.2015.
Tematski izlet brodom
Jučer je po prvi puta održan izlet brodom na otok Prvić kojeg je organizirala Turistička zajednica općine Pirovac. Tema izleta je bila Faust Vrančić i povezanost sa Pirovcem.
Opširnije
13.08.2015.
Ribarska večer sa Harijem Rončevićem
U subotu 15.8.'15. s početkom u 21:00 sat u Pirovcu održat će se ribarska večer na kojoj će se u zraku osjetiti mirisi ribljih gradela, a posjetitelji će također moći uživati u nastupu Harija Rončevića!
Opširnije
12.08.2015.
Susret klapa
Sinoć je održan tradicionalni susret klapa u Pirovcu. Nastupile su raznolike klape a ove godine unešena je i novina. Između dva bloka nastupa klapa šansone je pjevao glazbenik Ivo Pattiera. "Ove godine je bila rekordna posjećenost susreta klapa i nadamo se da će taj broj sljedeće godine biti još veći kada će susret klapa u Pirovcu napuniti 18. godina", rekao je Igor Meić, direktor TZO Pirovac.
Opširnije
05.08.2015.
Utrka tovara i koncert Klape Cambi
U nedjelju 09.08.2015. u Pirovcu se održava tradicionalna Utrka tovara koja svake godine okuplja brojne posjetitelje. Za posjetitelje je osigurana zabava i sudjelovanje u zabavnim sadržajima programa. Nakon utrke ostatak večeri za zabavu pobrinut će se poznata glazbena grupa Klapa Cambi.
Opširnije
28.07.2015.
"ZLATNA RUKAVICA"
Otvoren je natječaj za najboljeg konobara u sezoni 2015. na području općine Pirovac pod nazivom "Zlatna rukavica". Uvjeti: - Prijaviti se može svaka osoba koja je zaposlena u ugostiteljskom objektu na području općine Pirovac. Nagrada: - Putovanje za dvije osobe Rok prijave: - 01.08.2015. Adresa za prijavu: tzopirovac@gmail.com
Opširnije
29.06.2015.
Otvorenje koncertne sezone Pirovačkog ljeta 2015.
U subotu 04.07.2015. u centru Pirovca nastupit će Crvena jabuka čime će otvoriti ovogodišnju koncertnu sezonu Pirovačkog ljeta 2015. Nakon koncerta i za vrijeme pauze posjetitelje će zabaviti Miro Odak i Gastabajters, glazbeni sastav iz Šibenika.
Opširnije
19.06.2015.
Natječaj za licenciranog spasioca
Na temelju članka 10. Statuta Turističke zajednice općine Pirovac, raspisuje se NATJEČAJ za Licenciranog spasioca na vodi – 1 izvršitelj
Opširnije

Kalendar događanja

Apps

Blog