Vijesti

30.06.2016.
NA POČETKU LJETA "CRVENA JABUKA" U PIROVCU
U subotu 02.07.2016. godine u centru Pirovca na ljetnoj pozornici nastupit će poznata grupa Crvena jabuka. Program će početi u 21:00 sati, a otvorit će ga grupa iz Šibenika Miro Odak & Gastabajteri. Nakon seta od sat vremena nastupit će Crvena jabuka sa svojim hitovima i rasplesati publiku. Nakon Crvene jabuke do kasnih sati publiku će nastaviti na nogama držati Miro & Gastabajteri.
Opširnije
23.06.2016.
U PIROVCU VIII. FESTIVAL STARIH SVADBENIH OBIČAJA
U Pirovcu 25.06.2016. godine u večernjim satima održat će se Festival starih svadbenih običaja "Oj divojko, diži se iz dvora".
Opširnije
22.04.2016.
ŠARENI CVIJET ZA BOLJI SVIJET
Povodom Dana planeta Zemlje učenici nižih razreda osnovne škole u režiji TZ Pirovac i OŠ Pirovac čistili su plažu Lolić. Manifestacija se odvija pod nazivom "Šareni cvijet za bolji svijet" a cilj joj je educirati mlade da brinu o okolišu i izgraditi im svijest o važnosti ekologije. Nakon uspješno obavljenog posla direktor TZ-a Pirovac Igor Meić svim je učenicima podijelio sladolede.
Opširnije
08.04.2016.
Poziv privatnim iznajmljivačima na edukaciju
"Brendiranje obiteljskog smještaja u Šibensko-kninskoj županiji", za subregiju Tisno, Jezera i Pirovac
Opširnije
07.04.2016.
Nastavak suradnje povodom Pirovačkog ljeta!
Ovim putem se zahvaljujemo prošlogodišnjim partnerima Pirovačkog ljeta bez kojih ne bi uspjeli ponuditi program s tolikim brojem koncerata.
Opširnije
29.03.2016.
USKRSNI DORUČAK U PIROVCU
Jučer, 28. ožujka s početkom u 10 sati održan je Uskrsni doručak u centru Pirovca. Program su obogatili članovi Kulturno umjetničke udruge "Bezdan" Pirovac i Puhačkog orkestra Pirovac.
Opširnije
29.03.2016.
PALM SPRINGS U PIROVCU
Večeras je održan koncert na kojem je nastupio Puhački orkestar Pirovac uz pojačanje iz Kalifornije u SAD-u Palm Springs high school band.Na koncertu se okupilo mnoštvo posjetitelja. Uz puhački orkestar iz Palm Springsa nastupile su i njihove plesačice te priredile odličnu zabavu. Gostima iz SAD-a svidio se Pirovac, te se nadamo da će proširiti dobar glas o našoj destinaciji...
Opširnije
27.02.2016.
OGLAS ZA IZNAJMLJIVAČE
Dragi iznajmljivači, pozivamo sve koji nisu predali podatke i upisali svoje smještajne kapacitete na oglasni prostor na internetskoj stranici tutističke zajednice da to naprave što prije kako bi pospješili njihovu popunjenost! Obrazac možete preuzeti na sljedećem linku: http://www.tz-pirovac.hr/hr/info/kutak-za-iznajmljivace-item/8/obrazac-oglasa-smje%C5%A1tajnih-kapaciteta
Opširnije
18.02.2016.
ENERGETSKI CERTIFIKAT
Dragi članovi, prenosimo i upućujemo na novosti vezane uz ENERGETSKO CERTIFICIRANJE na internetske stranice Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja kojima možete pristupiti na sljedećoj poveznici.
Opširnije
28.01.2016.
Natječaj za stručno osposobljavanje
TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE PIROVAC Kralja Krešimira IV. br.6., 22213 Pirovac tel/fax: +385 22 466 770 e-mail: tz-pirovac@si.t-com.hr web: www.tz-pirovac.hr OIB 82317713699 Ur. br.: 1/16. Pirovac, 28. sječnja 2016. Na temelju članka 59. Statuta Turističke zajednice općine Pirovac i članka 7. Pravilnika, raspisuje se NATJEČAJ za suradnika na stručnim poslovima – stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Turističkoj zajednici općine Pirovac – 1 izvršitelj Uvjeti propisani Statutom i Pravilnikom o posebnim uvjetima: - da ima završen preddiplomski sveučilišni studij (sveučilišni prvostpnik/prvostupnica) ili stručni studij (stručni prvostupnik/prvostupnica); - da aktivno zna jedan svjetski jezik; - da ima položen stručni ispit za rad u turističkom uredu; - da poznaje rad na osobnom računalu. Prijavi na natječaj priložiti sljedeću dokumentaciju: - Molbu - Životopis - Diplomu ili svjedodžbu - Potvrda sa HZZ-a o ispunjavanju uvjeta za stručno osposobljavanje Natječaj traje do 05. veljače 2016. godine. Zamolbe slati na adresu: Turistička zajednica općine Pirovac Kralja Krešimira IV 6 22 213 Pirovac ili na e-mail: direktor@tz-pirovac.hr TZ općine Pirovac Direktor Turističkog ureda Igor Meić, v.r.
Opširnije

Apps

Blog